24.1.2013

Kaksi vaihtoehtoa.

Harmikseni totesin, että ei se talvi toivomalla lopu. Eikä sittenkään, vaikka ottaisi pienen varaslähdön kevääseen. Ajattelinkin, että eihän tässä ole kuin kaksi vaihtoehtoa: nauti tai kärsi. Yritän sitä ensimmäistä, edelleen, vaikka tämä valkeus ja kylmyys alkaa jo tosissaan kyllästyttää.
 
Tässäpä siis muutamia viikon vanhoja räpsyjä takapihalta.
 
 
 

 

 

 
 
 
 
Jos ei luonnon kauneudesta ole apua, niin helpottavaa on ainakin tieto siitä, että tammikuu on pian ohi!
 
Hyvää viikon jatkoa ja kärsivällistä kevään odotusta kaikille sekä tervetuloa uusille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo vika - melkein kuin sydän :) Lupaus tulevasta keväästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli siitä mieleen sydän, luonto osaa olla aika taiteellinen :)

   Poista
 2. Minä en pysty kovin kauheesti tästä talvesta tykkäämään, vaikka kuinka yrittäisin. Taitaa näin kesänlapsella se olla erityisen vaikeaa :)

  VastaaPoista
 3. Mä tavallisesti tykkään sen pienen hetken. Ensilumi on ihan parasta, valkoinen joulu on hyvänä kakkosena ja mun lempitalviurheilu eli syvässä hangessa tarpominen tulee heti perässä. Sitten, kun nämä kolme talvista ihanuutta ovat toteutuneet, alkaa armoton kyllästyminen, joka jatkuu aina seuraavaan talveen asti :D

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Itse pidän talvesta, etenkin näistä joulun jälkeen koittavista valoisista päivistä jolloin on aikaa suunnitella tulevaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valoisat päivät ovatkin suuri lohtu lumen ja kylmän keskellä, pelkästään siitä auringosta tulee jo niin keväinen olo :)

   Poista