11.1.2013

Pipotehtailua taas.

Jouduin/pääsin jälleen piponvirkkaushommiin, kun totesin, että ne aiemmin virkatut ja melkein kaikki muutkin tytön talvipäähineet alkavat käydä pieniksi. Tein tälläkin kertaa kolme erimallista ja -tyylistä pipoa, joiden pitäisi mahtua päähän koko lopputalven.


 
 
 
 


Itse olen niin tykästynyt tuohon mustavalkoiseen läppäpipoon, että melkein harkitsen tekeväni itselleni samantapaisen. Mikä on teidän lempparinne?
Asiasta viidenteen: eräs odotettu paketti on saapunut! En vielä avannutkaan sitä, vaikka olisi kieltämättä tehnyt mieli kasata hökötys saman tien. Kasaamisen pitäisi olla helppoakin, mikäli noita kuvia ja tekstiä uskoo.
Tänään ohjelmassa onkin siemenboksin katselua sillä silmällä, että mitäs sen sisällöstä voisi tai kannattaisi alkaa esikasvatella mahdollisesti jo nyt.

Tammi, helmi, maalis, huhti, touko, K E S Ä..

Oikein hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Siis apua, sä osaat noin ihania juttuja virkatakin! Mulle sellainen musta-valkoinenpipo ja tytölle just tuollainen lilasävyinen :D IHANAT!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, osaanhan mä juu, kun tarpeeksi kauan opettelin ja monet mokat tein :) Kyllä mä voin tuollaisia lisääkin tehdä, jos teillä on piposille käyttöä ;)

   Poista
 2. Täällä kans peukutetaan mustvalkopipon kannalla :) tosi hauska. Ja ihanaa kun kevät on taaaas tulossa - :D joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mustavalkoinen on tosiaan aika kiva ja varmasti myös lämmin, kun läpät peittävät poskistakin puolet :) Täällä ollaan jo niin kevätfiiliksissä, että ei millään malttaisi odottaa!

   Poista