16.9.2012

Korkkitaulut yks kaks kol!

Osa teistä ehkä hämärästi muistaakin heinäkuussa kirppikseltä löytämäni rumat korkkitaulut. Olen tässä viimeisen kuukauden niitä pikkuhiljaa tuunaillut ja eilen sain vihdoin valmiiksi! Ne päätyvät toimisto/vierashuone/ompelimo/punttisaliin eli kavereiden kesken monitoimihuoneeseen sitten joskus, kun kyseinen huone saadaan rempattua entisen kennelhuoneen paikalle. Se remppaaminen ei valitettavasti ole mun heiniäni, joten saan varmaan vielä jokusen tovin odotella korkkitaulujen seinälle laittoa.

Kaikkien kolmen taulun kehykset on maalattu - kuinka yllättävää - mattamustalla spraylla.


 
 
Ykköseen liimasin taustaksi tapettia. Pala sattuikin olemaan hitusen liian pieni, joten peitin sivuille jääneet raot pitsillä ja satiininauhalla, jotka nekin kiinnitin samalla askarteluliimalla. Pyykkipoikia on kolme ja ne ovat tapetissa kiinni kontaktiliimalla. Ei niihin mitään kovin painavia esineitä viitsi nipsauttaa roikkumaan, mutta esimerkiksi maksettavia laskuja ja muistilistoja ne pitelevät varmasti mielellään!
 
 
 

Kakkonen on maalattu liitutaulumaalilla pariin otteeseen. Siihen voi sitten rustailla vaihtuvia viestejä ja muistutuksia, tai vaikka piirrellä tikku-ukkoja, jos sille päälle sattuu.
 
 
 
 
Kolmonen on edelleen korkkitaulu. Sen maalasin ensin mattamustalla kokonaan, ja maalin kuivuttua suojasin reunat ja suihkin päälle hopeansävyisen pitsikuvion. Sekalaisen väriset nastat maalasin mattavalkoisella, jotta ne erottuisivat tuolta synkästä mustuudesta kunnolla.
 
 
 
 
Nyt mä lähden nukuttelemaan pikkulikkaa päikkäreille ja sitten kärräilemään kiviä, kiviä, lisää kiviä uusien kukkapenkkien reunoille. Rauhallista ja rentouttavaa päivänjatkoa teille muille!


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) On ne ainakin hienommat kuin ennen!

   Poista
 2. Kaunista jälkeä sait taas tuunailemalla,yhtenäisen näköinen setti vaikka kaikki onkin erilaisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Varmaan tuo musta reunus tekee sen yhtenäisen vaikutelman :)

   Poista
 3. Hieno muodonmuutos korkkitauluille! On se vaan jännää, miten joillain voi olla noin tarkka tuunaussilmä. Että näkee pari väsähtänyttä korkkitaulua ja tietää heti, että "noistahan saa vaikka mitä!"

  Ylittää mun ymmärryskyvyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos :) Tulipas kommentistasi hyvä mieli! En mä aina oikein itsekään ymmärrä, että mistä näitä ideoita tulee, enkä useinkaan aloittaessani tiedä ollenkaan, mitä oon tekemässä. Mutta teen vaan ja näitä tällaisia sieltä sitten tulee :D

   Poista
 4. Hienot taulut teit! Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista