8.12.2012

Nauttimisyritys.


No sitä valkoista tuli taas. En lähde edes veikkailemaan, mikä on lumikerroksen paksuus, mutta sanotaan näin, että paljon sitä on.
 
Perheeseemme saapui pari päivää sitten uusi ja toivottu jäsen, lumikola, jonka ansiosta lumitöihin tuhlattu aika väheni puoleen ja ehdin vähän kuvailemaankin. Onhan tämä ihan sairaan kaunista. Vielä.
 
Yritetäänhän nauttia talvesta vaikka jotenkin näin:
 
 
 

 
 
 
 


Kaunista ja leppoisaa lauantain jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja tottahan se on, että lumi tekee maisemasta ihmeellisen. Kunhan sitä lunta ei tule tolkuttoman paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle riittäisi oikein hyvin, että lunta ei koko talvena tulisi enää ollenkaan. Tai korkeintaan pari senttiä.. Saisi olla sellainen kiva pikkupakkanen ja aurinkoista sinne helmikuun loppuun ja sitten kaikki lumi sulaisi kerralla ja tulisi kevät ;D

   Olikohan siinä vähän liikaa toivetta?

   Poista
 2. Ihanaa, että yritit, se on positiivista asennoitumista ja se on aina hyväksi koko ihmiselle. Yritän tässä nyt iloita hiukan mukana, joten sanon, että "kylläpäs onkin lumi vitisen valkoista!"

  ;)

  Olen kyllä ihan samaa mieltä siitä, että kohtuumääräiset lumet saisivat sitten sulaa yhdessä humauksessa maaliskuun alussa. Laitetaan toive ilmoille, eihän sitä koskaan tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, valkoista on juu :D Kyllä tämä minunkin asenne ja ilo vielä varsin negatiivisiksi tuntemuksiksi muuttuu, kokemuksesta tiedän. Ehkä yritän herätellä sitä sisäistä jouluihmistäni syvästä horroksestaan näillä lumi-fiilistelyillä?

   Toivotaan tosiaan, että näin kävisi. Kohtuudella lunta kohtuullisen aikaa ja sitten se ihana kevät!

   Poista
  2. Joo, aina kannattaa pysytellä positiivisen puolella, jos suinkin. Tässä vuoden kohdassa olisi tosi helppoa antaa periksi ja vaipua syvään synkkyyteen, mutta ei se elämää kyllä yhtään helpottaisi, päinvastoin :)

   Jouluihmisesi on aivan kohta purskahtamaisillaan täyteen kukoistukseensa!

   Poista
  3. Mä luulen, että se jouluihminen on jo harvinaislaatuisen hereillä ;)

   Poista
 3. Kaunis kuvasarja! Musta tuntuu ettei meijän pihalla oo muuta korvattavaa, kuin keltaista lunta ja miljardi tassua jälkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ei meidänkään pihalla enää oikein mitään ole. Pelkkää lunta ja lunta ja vielä vähän lunta :D

   Mutta pianhan se kevät sieltä tulee!

   Poista