20.7.2012

Pinkit ja valkoiset.


Muuten en ole kummankaan värin ylin ystävä, mutta kukkasissa, voi nam! Sekapenkissä taitaa olla meneillään kesäkukkien paras aika ja jollei oteta huomioon niitä omituisia keltaisia ja oransseja valintojani, niin hyvin hempeältä näyttää.

Mystinen silkkikukka, jota en todellakaan muista penkkiin tänä keväänä kylväneeni, on nupullaan melkein koko penkin pituudelta. Muutamia nuppusia on auennutkin ja sävyskaala on mielestäni aivan ihana!
Kesän oletettavasti viimeinen lupiinikin on väritykseltään pinkin kahta eri sävyä ja mukavana vahinkona sointuu kivasti viereisiin silkkikukkiin.

Ruusun kauneimmat hetket alkavat olla tältä kesää ohi, mutta pari kukkaa oli vielä ihan kuvauksellisessa kunnossa. Tietysti vaaleanpunaisena!
Eilen huomasin, että viimeisenä kukkansa avannut palsami onkin valkoinen eikä pinkki. Jes! Vähän toivoinkin, että kumpaakin tulisi, kun ovat niin nättejä molemmissa väreissä.


Näitä pinkkejähän riittää!
Valkoinen jaloakileija kukkii edelleen tarmokkaasti. Minun lisäkseni joku örvelökin on mieltynyt siihen. Eikä mikään ihme, kaunishan se on!


Ai niin! Illalla maistelin ensimmäisen kypsän näköisen kirsikan vain todetakseni, että se todellakin ainoastaan näytti kypsältä. Hapan kuin mikä! No, onhan siellä vielä pari roikkumassa oksilla ja toivottavasti osaan maistella seuraavan oikeaan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti