20.6.2012

Kukkia ja palstaa kuvina.

Mustasilmäsusanna selvisi, vaikka välissä ehti jo kokea puolikuoleman: vein sen ulos toukokuun viimeisinä päivinä ja jätin sinne, vaikka hallaöitä tuli.

Ränsistynyt värinokkonen pääsi viettämään kesää ulos.

Lisää ränsistyneitä nokkosia.

Myös chili ulkoilee.

Ihanan vihreää!Tämä ei sitten ollutkaan elämänlanka/karhunköynnös, vaan kiertotatar.. No, rikkakasvi kuitenkin.


Se alkaa ilmeisesti kukkiakin. Saatan vielä katua tätä, mutta antaa sen kasvaa..
Tämä on se, jonka ajattelin aukeavan keltaisena. Väärin meni.

Keltaistakin kyllä saatiin.

Ja kysymys kuuluu, mitä nämä seuraavat neljä ovat?! Kesäkukkia vai rikkaruohoja? Viime vuonna ainakin kasvattelin jotain jauhosavikkaa ja niittysuolaheinää ihan kauniina kukkasina, kunnes mies sitten tuli kertomaan, että ota ne pois, et sä niitä sinne penkkiisi halua.. Varsinainen puutarhuri joo..

Kaivonrenkaan kukkia:
Kuunliljat ja apilameri.
Jättipoimulehti on siitä ihana, että se kerää kastepisaroita. Tästä näystä tulee jostain syystä aina lapsuus mieleen.
Ja kasvimaata:
Varjoisenkaan penkin pavut eivät näytä enää ihan niin surkeilta!
Pitäisköhän jo harventaa vähän..

Nyt meillä taitaa olla ihan virallisesti perunamaa! Melkein kaikki ovat lähteneet valoa kohti ja penkit on mullattu viime viikonloppuna. Satoa odotellessa..
 

2 kommenttia:

 1. Komean vehreää ja vihreää! Lupiinisi ovat hienon värisiä, samoin kuin akileijat. Ja chilin taimi on oikein reippaan näköinen.

  Tunnistamattomista kasveista en osaa sanoa tarkkaan, mutta oletettavasti ovat ns. rikkakasveja. Toisaalta, rikkakasvi voi olla kaunis kasvi, joka vaan sattuu kasvamaan väärässä paikassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuo jo pikkuhiljaa alkaa muistuttaa ihan kunnollista kukkapenkkiä :) Alan itsekin olla vähän sitä mieltä, että kasvattelen taas rikkakasveja.. Ainakaan ei heti tule mieleen, että olisin noihin kohtiin mitään tarkoituksellista laittanut.. Sen verran oon kuitenkin viisastunut viime kesästä, että nykyisin erotan joukosta edes ne niittysuolaheinät :D

   Poista