16.12.2012

Prinsessan päivä!

Vuosi sitten syntyi rakas pikkuneitimme. Tänään vietettiin synttäreitä pienimuotoisesti oman pienen perheen voimin. Tyttö sai mieluisia lahjoja, joista erityismaininnan ansaitsee eräs ihanuus, joka kylläkin piti säästää jouluksi, mutta enhän mä voinut sinne asti odotella, kun paketti oli jo tiistaina postilaatikossa.






Tämän kisun voitin äskettäin Ehtoisan emännän arvonnassa. Palkinto oli ihan mahtava: omien toiveiden mukainen amigurumi-hahmo, jonka suunnitteli ja toteutti supertaitava Mi Kool. Toivoin siis istuvaa vihreä-valko-pinkkiä kissaa, joka olisi virkattu lapsiystävällisestä langasta ja jonka silmät ynnä muut olisivat "kiinteitä".


 





No sellainenhan sieltä tuli. Aivan ihana! En voi käsittää, miten joku jaksaa tehdä näin pikkutarkkaa ja huolellista työtä. Pienet varpaat ja hattu ja rusetti ja kaikki. Huhhuh. Paketissa oli vielä yllärinä ihan ilmiselvä Eskimo-jätski, ihailtavan hienosti tehty sekin. Käykää ihmeessä tutustumassa Mi Koolin monensorttisiin, toinen toistaan söpömpiin virkkailuihin. Voin vain suositella!

Synttärisankarikin suosittelee. On muuten retuutuksenkestävä kisu!


 

 


10 kommenttia:

  1. Oikun ihanat tyttö ja kisu! Onnea synttäreiden johdosta.
    Ihanan vihree toi kisu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synttärityttö kiittää! Minustakin kisu on tosi kauniin värinen :)

      Poista
  2. Kaunis kisu ja söpö sankari ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, molemmat ovat kyllä erittäin söpösiä :)

      Poista
  3. Kiva jos oli mieluinen palkinto! :P

    VastaaPoista
  4. Supersuloiset kisu ja tyttö! Ihania!

    Tuossa kissassa on kyllä varmasti ollut hurja väkertäminen, on niin siistiä työtä, että. Voi, ilahduttava postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän nuo ovat :) Kisu on kyllä todella huolellisesti tehty kaikkine suloisine yksityiskohtineen. Ihan käsittämätöntä taitoa ja viitseliäisyyttä!

      Poista
  5. Tulipa lämmin olo sydämmeen tästä postuksesta,niin ihanasti minusta kirjoitit :) Käytän jokaiseen työhöni aina todella paljon aikaa ja teen ne aina rakkaudella ja tulevaa kotia ajatellen,on siis todella palkitsevaa ja kannustavaa sitten lukea positiivista palautetta työstään. Kiitos kovasti vielä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! Pitäähän noin hyvää käsityöjälkeä vähän kehaistakin :) Kisusta on tullut yksi tytön lempileluista, enkä kyllä yhtään ihmettele.

      Poista