9.11.2012

Turhaan tehdyt.

Sain äskettäin käsiini jätesäkillisen vanhaa matonkudetta. Säkki oli ollut likimain säiden armoilla varmasti ainakin niin kauan kuin minä olen elänyt, luultavasti pidempäänkin. Siihen nähden suurin osa kuteesta oli uskomattoman hyvässä kunnossa ja pari kerää pääsikin jo virkkuukoukulle.
Tein kaksi koria pikapika-hätähätä-ratkaisuksi pieneen ongelmaan, jonka aiheuttivat miehen tavarat. Mies tuskin piti ongelmaa ongelmana, mutta minua ärsytti suunnattoman paljon se, että hän tyhjensi aina taskunsa suoraan keittiön "baaritiskille". Siis pitkin työskentelytasoa, jota keittiössämme muutenkin on ihan tarpeeksi vähän.
Korit ovat todennäköisesti vain väliaikainen ratkaisu, ne eivät mielestäni oikein istu paikalleen. Sitä paitsi ne osoittautuivat jokseenkin turhiksi: mies ei tainnut pitää hienotunteisesta vihjauksesta ja pyynnöstä laittaa tavarat siistimmin, vaan jättää taskujen sisällön edelleen suoraan tasolle.

Päätin kuitenkin esitellä korit pikapika-hätähätäisesti, koska olivat ne tarpeelliset tai eivät, niin ainakin ne onnistuivat hyvin. Niissä on piparkakkureunat ja kaikki!


 
 
Asiasta viidenteen. Ulkona on tosi kaunista ja kuvauksellista nyt, kun maassa on muutaman sentin valkoinen kerros ja pakkasta jokunen aste. Ja kun siihen valkeuteen ja kylmyyteen ei vielä ole kyllästynyt! Tein eilen pienen pihakierroksen heti aamusta ja nappasin oikein sokerisen näköisiä kuvia. Kissa tuli kaverikseni ja tottunein elkein istutti itsensä kukkapenkkiin. Röyhkimys!
 
 
  Hyvää viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Meillekin on monesti ostettu ja tehty koreja juuri samaisen ongelman takia. Ja jostain syystä meijän tavarat ei vaan halua mennä niihin koreihin - tasoilla lainehtii ;)
  Ulkona on kyllä kaunista tänään - olisipa viikonloppunakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleinen ongelma siis! Toivotaan oikein kaunista ja aurinkoista ilmaa viikonlopuksi :)

   Poista
 2. Kivat korit teit! Kylläpä on soma kisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kisu on soma ja rakas, mutta osaa kyllä olla myös hurjan röyhkeä elukka :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset! Kivathan nuo on, mutta vailla käyttöä :D

   Poista
 4. Kauniit kuvat ja korit! Meillä sama kori-idis käytössä, minulla on ollut väsytystaktiikka; laitan aina miehen tavarat tuonne koriin, tätä on kestänyt ehkä kuukauden ja nyt jo muutamana päivänä hän on tehnyt sen ihan itse, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) Mäkin olen yrittänyt tuota väsytystaktiikkaa ja kovasti koittanut olla hyvänä esimerkkinä, mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole oikein tehonnut. Hienoa, että olet onnistunut ja miehesi oppinut ;)

   Poista
 5. No tosiaan, miksei eteisiin ja keittiöihin suunnitella suoraan irtotavaroiden laskutasoa, kun sillä tavoin irtonaisina ne avaimet ja kännykät ja silmälasit ja lompakot tahtovat elämäänsä elää?! Paitsi että itse pidän tavarat visusti laukussa, kun muuten en löydä arkiaamuina mitään enkä ehdi koko päivänä töihin ;)

  Korit on komeat, hauska kuvio niissä. Kissa on veikeän näköinen, suloinen aina vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä mäkin olen ihmetellyt! Myös mun irtotavara on A I N A laukussa tai housuntaskussa, jotta varmasti löytyy heti tarvittaessa.

   Kiitoksia, kuvio on minustakin aika kiva ja jotenkin mukavan vanhahtava. Kissakin kiittää :)

   Poista
 6. Tosi hauskat korit ja isäntä kaipaa ihan selkeästi lisäkoulutusta ;D Nuo kuvat on ihania ja mielenkiintoisia, todella mun makuuni!

  VastaaPoista
 7. Arvaapa, miten säikähdin, kun mies oli eilen oma-aloitteisesti laittanut avaimet ja tupakat koriin! :D Hitto sentään. Onkohan se käynyt täällä lukemassa akan avautumisia? :D

  Kiitosta, mukavaa että korit ja kuvat miellyttivät silmää!

  VastaaPoista