28.11.2012

Koti, sauna ja vessa.

Miten voi välillä olla niin kamalan vaikeaa joko aloittaa joku homma tai tehdä loppuun joku jo aikaa sitten aloitettu homma?

Näiden kylttien tekeminen on aloitettu vissiin joskus heinäkuussa, niitä on jatkettu jos ja kun on jaksettu ja jossain viime kuun puolella saatu valmiiksi. Sitten toiminta on taas tyssähtänyt siihen universumin hankalimpaan hommaan, eli kiinnittämiseen. Säälittävää.

Tänään tein sitten oikein urotyön ja ruuvailin viimeisenkin paikalleen. Aikaa meni ehkä minuutti. Aina ei vaan kykene..?

 
Mutta nyt on vihdoin kylttiä kotiovella:
 

 Pihasaunan seinällä:


 

 

Ja myös vessan ovessa:
Kaikki kyltit on tehty jämälaudoista. Maalasin ne ensin spraylla ja päälle töpöttelin tekstit itse askarreltujen sablonien läpi. Yläreunoissa on pienet silmukkaruuvit, joihin kiinnitin vähän eri tyyleillä narua tai palmikoitua nauhaa. Koristeiksi laitoin erilaisia helmiä.

Tällaisia väsää oikeasti tosi nopsaan, varmasti illassa tai parissa maalien kuivumisajasta riippuen. Syytän omasta saamattomuudestani pimeyttä. Tulis vaikka sitä lunta että jaksais.

Valoa, iloa ja jaksamista loppuviikkoon!

16 kommenttia:

 1. Oi kuin hienot plakaatit ! Sauna kyltti varsinkin on tosi kutsuva: varma opastus tummiin löylyihin. Taidan kopsata tätä ideaa..
  Ja juu, usein se helppo askare on se joka viimeiseksi toteutetaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kopsaa pois :) Mäkin tykkään eniten tuosta saunakyltistä, se onnistui just eikä melkein.

   Poista
 2. Taitaapa saada maaseutukoti uudet kyltit ensi kesänä - jämälautoja siellä ainakin riittää;) - on noi kivat. Ja se ensi kesä saattaa itseni tuntien olla myös vain joku kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei muuta kun maalailemaan vaan, jos ei ensi kesänä niin joskus tulevaisuudessa sitten! :) Ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. Onpas kauniit, varsinkin tuo sauna-kyltti oli mieleen! Tein viime kesänä vähän samanlaisia mökillä, ne eivät kyllä olleet noin kauniita ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaiset kyltit on kyllä tosi kivoja ja näitähän voisi laittaa vaikka mihin!

   Poista
 4. Jopahan on taas kaunista jälkeä,ihan alkoi sormia syyhyttää:D Valitettavan tutulta kuulostaa tuo "viimesilauksen" antamisen vaikeus MELKEIN valmiille jutulle,arvaas vaan montako melkein valmista juttua tältäkin löytyy;) Kai se uuden aloittaminen on niin kivaa että vanhat jutut tahtoo jäädä jalkoihin,vaikkei niiden viimeistelyyn sitten loppupeleissä kuluis aikaa kuin se minuutti tai pari;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tuo on kyllä niin totta, uudet jutut menevät monesti edelle ja vanhat jäävät jonnekin roikkumaan keskentekoisina :D

   Ei nämä tosiaankaan olleet ainoat lähes valmiit tekeleet.. Tuolla laatikoissa odottelee aika monta enemmän tai vähemmän aloitettua, kesken jäänyttä reppanaa :P

   Poista
 5. Vau,miten kivoja! Ihanaa,kun sama tyyli toistuu, mutta silti kaikki on ihan eri näköisiä! Hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin saman tyylisesti nuo on tosiaan tehty, mutta pikku muutoksilla ja kokeilemalla sain niihin kaikkiin vähän erilaiset ilmeet.

   Poista
 6. Hienot kyltit, miten niin et ole taidokas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En pidä itseäni kovinkaan taidokkaana, vaan ehkä enemmänkin sellaisena kokeilevana tekijänä :) Joskus onnistuu hyvin, joskus huonosti ja välillä myös hyvin huonosti.

   Poista