13.8.2012

Lusikan paikka!


Vihdoin sain ne aiemmin kesällä askartelemani lusikkataulut seinään. Mihinkäs muuallekaan, kuin Moccamasterin naapuriin!
Takana näkyy myös pitsilipasto ja sen ylle ripustettu avaintaulu.

Kolmelle ensimmäiselle lusikkataululle tein kaveriksi yhden tuplalusikkataulun, jonka taustana on vähän toisenlaista tapettia, sekä "kahvipatinoidun" tekstitaulun, joka esittää kyllä hieman liian kovan toivomuksen:


Kiireetön kahvihetki? Vauvaperheessä?? Äärimmäisen harvinaista.

No, toivossahan on tunnetusti ihan hyvä elää. 
Asetelmasta tuli mielestäni tosi kiva. Mukavan musta ja oikein minunnäköiseni!

4 kommenttia:

 1. Mä en kestä. Sulla on niin mahtavia ideoita ja toteutuksia, että mulla alkaa askartelu-aivolohkossa kihistä joka kerta, kun käyn täällä :)

  Vaikkei meillä enää vauva-aikaa eletäkään, niin jotain kummaa kiirettä sen tilalle on pukannut, eikä aikaa rauhallisiin askarteluhetkiin (ja askartelun opetteluun) tunnu löytyvän. Mutta talvella voisi irrota aikaa pihapuuhista...

  Hienoja lusikkatauluja, kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla (tai siis lukea), että olen onnistunut innostamaan muitakin näillä väsäilyilläni :) Se mulla tässä on ollutkin vähän toiveena!

   Toivottavasti talvi tuo mukanaan ylimääräistä aikaa ja ehdit askarrella jotain kivaa!

   Poista
 2. Mahtavat lusikkataulut :) itselläkin on yksi, mutta versiossani on kaksi siniseksi spraymaalattua muovilusikkaa eikä se näytä enää lainkaan hyvältä näihin sinun tekemiin verrattuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti se sinunkin lusikkataulusi on hieno (ihan pakko olla, jos on sinun tekemäsi!), mutta ainahan voit bongailla jostain kahvilusikoitakin ja väsäillä niistä mieleisiä tauluja :)

   Poista