19.3.2013

Jotain ihan muuta.

Edellisen postauksen keinutuolitaiteiluni taisi aiheuttaa enemmän inhotuksen kuin ihastuksen tuntemuksia. Mulla meinasi jo mennä yöunet, kun katselin uutta entykkää-ennätystä. Mutta mielipiteitähän saa ja pitääkin olla, tietysti! Omani on edelleen se, että kiva tuli tuolista.

Eipä siitä sen enempää. Nyt jotain ihan muuta, nimittäin luonnon omaa taidetta!


 
 
 Ja todistusaineistoa siitä, että meidän huudeilla on pupuja! Myös ketun ja supin jälkiä on talven aikana näkynyt.


 

 
 
Lopuksi vielä pieni pulkkailija, sekä hän, joka vihaavihaavihaa lunta ja jäätä ja pulkkailua ja muiden eläinten jälkiä.
 
 


Kissa on oikeassa, saisi sulaa pois!

14 kommenttia:

 1. Sulaa, pakastaa, sulaa, pakastaa, mutta jos kuitenkin tuon sahauksen lopputulema olisi se jotta pikkasen enemmän tapahtuisi tota sulamista :)
  Parempi pupu pellolla kuin pihassa! Kauniita ulkoilu ilmoja on piisannut, niistä pitää nyt nautiskella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se siitä jossain vaiheessa sula. Yritetään nauttia sitä odotellessa :)

   Poista
 2. Kissan ilme kertoo kaiken;) - ja nuo jääpuikkokuvat on hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikkoja ihastelin jo jokusen päivän ja sitten vihdoin päätin ottaa kamerankin mukaan. Kissa kyllä osoittaa hyvin selvästi, mitä mieltä on tästä talvisuudesta :D

   Poista
 3. Viikonloppuna ulkona ollessamme mekin näimme vaikka ja mitä jälkiä! Kiva niitä oli ihmetellä!
  Vielä keinutuolista sen verran, että pääasihan on se, että tekijä ja käyttäjä ovat tyytyväisiä ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pihalla on edes jotain ihmettelyn ja ihastelun aihetta, luonnon tapahtumia on mukavaa seurata :) Ja näinhän se on. Tuntuu ihan hölmöltä olla edes vähän pettynyt tuolin saamaan epäsuosioon, kun meille sen tuunasin ja me siitä tykätään :)

   Poista
 4. Pöh, keinutuoli oli kiva ja omannäköinen! Olet vaan niin vikkelä tekijä, ettei ehdi hitaampi kommentoimaan niin nopsaan ;)

  Teidän huudeilla on hienosti tilaa pupun ja supin loikiskella. Ja ymmärrän talvenvihaajakissan tuntoja, ymmärrän erittäin hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa jos tykkäsit :) Tilaa tosiaan riittää vaikka minkämoiselle elävälle, ja on jännää seurailla jäljistä, keitä kaikkia täällä yön aikana liikkuu. Mäkin alan olla vahvasti samoilla linjoilla kisun kanssa..

   Poista
 5. Jäin pohtimaan tuota sun keinutuolireaktiota. Joo, se on hassua, kun välillä jää miettimään, että oliko tää mun tekele ihan fail, kun kukaan ei tykkäile? Mutta on aivan kestämätöntä suhteuttaa omat fiiliksensä jostain tuotoksesta muiden reaktioihin. "Epäsuosioon" riittää jo muoti (jota oma tuotos ei välttämättä sillä hetkellä edusta) tai kuvakulma. Minusta on mielenkiintoisinta seurailla sellaisia blogeja, joissa tehdään rohkeasti omalla tyylillä välittämättä kaikkein tuoreimmista virtauksista. Se, onko jokin juuri mun maun mukaista, on usein aika yhdentekevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen oikeastaan ihan järkyttynyt reaktiostani. Luulin jo niin päässeeni yli siitä, että "pitäisi" jotenkin miellyttää muita ja sitten kuitenkin melkein valvon öitä :D Aivan naurettavaa. Eri asia olisi jo se, jos tekisin myyntiin ja sitten iso osa mahdollisista ostajista olisi sitä mieltä, että hyi kauhee.

   Mäkin tykkään siitä, että tehdään just sillä tavalla ja sen näköistä, kuin itse tykätään. Sellaiset jutut ovat usein kaikkein hienoimpia :)

   Poista