20.10.2013

Valo..

Tästä ollaan varmaan kaikki yhtä mieltä: valo on ihan hirveän tärkeä juttu. Sen vähyys saattaa aiheuttaa suorastaan lamaannuttavaa väsymystä. Onneksi tuli hieman lunta, onneksi on myös kynttilät ja takka! Viimeaikoina päivät ovat menneet suunnilleen niin, että teen vain sen, mikä on ehdottoman pakko tehdä ja sen päälle vain olen.
 
 
 Toiset ne ovat sitten kadehdittavan sisukkaita! Ei väsytä vähäinen valo eikä pahastuta pikku pakkanen.


 Kauniista vanhoista muffinssivuoista saa kivoja tuikkukippoja. Laitoin ne kirppikseltä löytyneiden, metalliverkkoisten kynäpurkkien sisälle. Aiemmin olen hyödyntänyt vuokia esimerkiksi tauluissa ja naulakoissa.


 


 


Pian tämä väsy helpottanee, kun kaikki syksyiset pihahommat alkavat viimein olla tehty. Tästä lähtien tiedossa on enää lumitöitä ja niihinkin voin näemmä käyttää erittäin innokasta ja reipasta lapsityövoimaa. Vaikka eiköhän tuokin vielä joskus opi ymmärtämään, että lumityön ja lumileikin välinen ero on melkoisen valtava.


 
 
 Jaksamista ankeaan vuodenaikaan ja kaikkea mukavaa alkavaan viikkoon!

8 kommenttia:

 1. Suuret kiitokset vuokavinkeistä. Olen niitä hamstrannut kirppikseltä, mutta toistaiseksi ovat vielä odottaneet suurta inspiraatiota. Taidampa napata pari vinkkiä vaikka pukinkonttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Kiva jos ideoista oli hyötyä :)

   Poista
 2. Nuohan näyttävätkin kauniilta...siis nuo tuikkuvuoat...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ovat minustakin aika nättejä :)

   Poista
 3. Valoa kaipaa kyllä! Kylmyyskään ei ole niin pahasta kuin valottomuus.
  Kauniita tuikkukippoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta! Kylmyydestä pääsee vaikka untuvatakilla ja villapipolla, mutta valottomuus onkin vähän hankalampi juttu. Ja kiitokset :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Täällä ilmoittautuu yksi lamaantunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lamaantuneisuutta tuntuu olevan liikkeellä :P

   Poista