26.10.2013

Isommalle kans!

Ihastuin niin kovasti tuossa taannoin tytölle ompelemiini ruttupipoihin, että surautin sellaisia sitten itsellenikin peräti neljä kappaletta. Ovat kyllä hurjan kivoja! Käteviä myös: pidän pitkähköjä hiuksiani lähes poikkeuksetta kiinni - yleensä ponnarilla, nutturalla tai jonkinmoisella nipsulla - ja tällaisen väljän ja joustavan pipon alle mahtuu varmasti kampaus kuin kampaus.

Marimekon Hedelmäkoria lukuunottamatta nappasin trikoot taas aikansa eläneistä vaatteista. Esimerkiksi violetti-musta oli joskus yksi lempipaidoistani ja nythän siitä tuli yksi lempipipoistani.





 
Loppuun vielä sovituskuvaa hiukset nutturalla. On muuten aika hiton hankalaa ottaa naamattomia kuvia omasta päästään..
 
 
 
 
Ihanaa lauantaita kaikille!

9 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten kivoja,sä oot niin ihanan aikaansaapa tyyppi:)
    Ihanaa lauantaita sinnekin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Se aikaansaavuus on kyllä vähän kausiluontoista, joskus olen jotain aivan muuta ;)

      Poista
  2. Hyvä malli, kun mahtuu hiuslaitteetkin :). Kivoja kankaita olet löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli on kyllä oikein mainio! Ja pitäähän sitä olla monen väristä ja kuvioista pipoa, että varmasti löytyy joka asuun sopiva ;)

      Poista
  3. Tekis mieli kiusata että mikäs menevä misu siellä, mutta en uskalla :) Itsekin säästelen naamaani "julkisuuden" kiroilta. Kivannäköisiä pipoja. Saisinpas itsekin tehtyä jotain kierrätetyistä kankaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että ihan misu, hih :) Mutta joo, ei ihan joka paikassa viitsi naamaansa (tai lapsensa naamaa!) esitellä. Sen saattaa muuten vielä löytää jostain ihan toisaaltakin. Kiitos pipokehuista!

      Poista
  4. Täydellisiä, ihania pipoja! Voi elämänkevät, että sulla välähtää jatkuvasti aivan superisti. Voisin vaipua tuskaisaan kateuteen, mutta ilo aivojen ja kätten yhteistyöstä ilahduttaa niin paljon, etten pysty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kylläpäs oli mukavasti sanottu :) Ja ovatpa omatkin aivosi ja kätesi varsin kadehdittavan yhteistyökykyiset - muistan eräänkin erittäin ihastuttavan miniatyyripuutarhan ja lukuisat kauniit asetelmat!

      Poista