4.2.2013

Romuja ja käsitöitä.

Viikonloppuna pääsin liian pitkän tauon jälkeen kirpparille. Tarkoitus oli mennä etsimään tytölle kevätvaatteita, joita löytyikin hurja määrä naurettavan halvalla, mutta lähti sieltä mukaan jotain muutakin.


 

En voinut vastustaa näitä kulahtaneita ja osittain syötyjä (?) tavaroita. Puinen ämpärikin on oikein kiva ja valmiiksi oikean värinen, mutta olen jotenkin niin fiiliksissä tuosta lohkeilleesta säilytysjakkarasta. Vaatii vähän fiksausta ja pintakäsittelyä ollakseen täydellinen, mutta mielelläni maksoin siitä vitosen. Ihana romu ja varmasti myös hyödyllinen, kunhan saan sen edustuskuntoon! Aivan kuin niitä keskeneräisiä projekteja ei olisi vielä riittävästi. Ämpäristä tulee ihan ehdottomasti kesäkukkaruukku.

Joku oli tuonut myyntiin ilmeisesti itse tekemiään patakintaita ja -lappuja, ja ostin valkomustan setin vanhojen mustavalkoisten kavereiksi. En uskalla lähteä veikkailemaan, kenen ja mikä kuosi on kyseessä, mutta mielestäni se on jotenkin marimekkomainen tai nansomainen.
Söpömpiä ompeluksia oli jonkun toisen käsityöihmisen myyntipöydässä. Metsäneläimillä ja päivänkakkaroilla kuvioitu tuttinipsu oli vaan pakko saada, vaikka täällä vähän jo koitetaankin tutista luopua.


 
 
Hyvää helmikuuta ja mukavaa maanantaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hienot löydöt!
  Tuo ämpäri on kesällä kiva "kukkaruukkuna".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :) Ämpärin voisi varmaan myös laittaa amppeliksi, punoo siihen vaan jotain ketjua tai ripustaa kahvastaan roikkumaan.

   Poista
 2. Oletpa upeita löytöjä tehnyt.
  Tuttinaru voi sitten olla vaikka käsinenipsu? Toki haastavaa, jos niitä on vain yksi ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkös olekin! Mulla kävi kyllä mielessä, että olisin voinut ostaa kaksikin nipsua, mutta enpä sitten ostanut :D Jotain käyttöä tuolle pitää kuitenkin keksiä sittenkin, kun tuttia ei enää käytetä.

   Poista
 3. Kirppistely on kivaa, koskaan kun ei tiedä mitä löytää. Ja aika usein tekee löytöjä joita ei tiennyt ennen tarvitsevansa :) Mutta esim. noita kukkaruukkuja ei koskaan voi olla liikaa, ainakaan jos puutarhahurahtaneelta kysytään.. Jännää jäädä odottelemaan mitä mäntykaapista tuunaat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Usein vasta siellä kirppiksellä jotain ihanaa nähdessään tajuaa, että hitto sentään, tuotahan mä olen kaivannutkin :) Ja niin se vaan on, että kukkaruukkuja on aina melkein liian vähän.

   Täällä aivot jo raksuttelevat ja käsittelevät toinen toistaan mahtavempia tuunailuideoita. Se ei tosin takaa sitä, että lopputulos olisi sitten mitenkään huikea :D Suunnittelu on vaan niin kivaa!

   Poista
 4. ♥ voi,miten ihania löytöjä, erityisesti tuo tuttinauha!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuttinauha on tosiaan aivan ihastuttava! :)

   Poista