12.7.2013

Kesäunikot.

Edellinen postaus oli jo sen verran kuvarikas, että en enää viitsinyt koittaa näitä siihen tunkea. Toisaalta, ehkä nämä ovatkin siinä määrin ihania, että ansaitsevatkin erillisen esittelyn? Kuvia on edelleen ihan liikaa, vaikka kovasti yritin karsia kaikkien niiden arviolta miljoonan otoksen joukosta vain parhaat.. En oikein osannut.

Arvoisat naiset ja herrat, saanen esitellä teille hurmaavan hienot yksivuotiset kaunottaret, silkki- ja pioniunikot!


 

 

 

 
 
 

 

 

 

 
 


 

 

Mun estetiikantajuni vaan kertoo, että heidän ulkomuotonsa on poikkeuksellisen hehkeä ja että he ovat aivan uskomattoman upeita. Myös monenlaiset öttiäiset tuntuvat heistä pitävän. Unikkoni ovat erilaisista siemenseospusseista, joiden sävyjen katsoin sopivan kauniisti yhteen. Ymmärtääkseni (ja toivottavasti!) molemmat myös kylväytyvät itse. Pioniunikkoa on tulossa vielä parina eri punaisen sävynä ja liki mustana, pulleaa nuppua on jo paljon!

Oikein aurinkoista ja iloista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. voi upeutta...taas yhden kerran! mie varmaan makoilisin vaan siun pihallas noiden kukkasien vieressä ja juttelisin niille mukavia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos mielikuvasta :D Ja onhan nämä aivan älyttömän upeita.

   Poista
 2. Nämä ovat kauniita ja hyviä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin nättejä kukkasia on ilo kuvata :)

   Poista
 3. Olen myös kasvatellut pioniunikkoja siemenestä aiempina kesinä, kauniisti kukkivat, mutta osan kukinta on ohi valitettavan nopeasti. Jotain unikonsiemeniä laitoin mökillä multiin nyt alkukesällä, muutamia nuppuja näkyy jo, postailen sitten lopputuloksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän noissa kyllä tuntuu olevan vikana, harmillisen hätäisesti käyvät kukassa. Mutta onneksi nuppuja aukeaa vain muutama kerrallaan ja siten saa nauttia kukinnasta pidempään :) Nämähän voisi toki kylvää erissä toukokuun alusta kesäkuun alkuun..

   Poista