17.12.2013

Synttärisankarin sinipunaiset.

Meidän rakas pieni neitokainen täytti eilen kaksi vuotta. Synttärijuhlia vietettiin jo viikonloppuna. Pöytä oli täynnä herkkuja ja tyttö sai monta ihanaa lahjaa. Oma osuuteni lahjomisista oli parin pikku lelun ja värikynien lisäksi sinipunainen huivi ja pipo -setti.

Huivi on yksi suuri isoäidinneliö, jota reunustavat hassut hapsut. Pipoon halusin kokeilla ideaa, joka vaan sattui tulemaan siinä virkkaillessa mieleeni. En kaventanutkaan pipoa yläpäästään, vaan tein siitä laatikkomallisen virkkaamalla yläpään piilosilmukoilla kiinni. Lopuksi tein vielä läpät, yhden kerroksen korkuisen reunuksen, solmimisnauhat ja tupsut.

Piposta tulikin niin söpö ja myös yllättävän hyvin istuva, että kohtalaisen tosissani harkitsen virkkaavani itselleni samanmoisen. Oman piponi täytyisi kyllä olla musta tai vähintäänkin harmaa, sillä näin leikkisän mallinen päähine aikuisen (tai ainakin tämän yksilön) päässä kaipaa mielestäni vakavampaa väriä.


 

 
 
 

 

 
 
Kuvat on otettu sunnuntaina. Nythän meillä on taas aivan järkyttävän ankea sää ja musta maa. Toivottavasti jouluksi saadaan edes aavistus valkeaa ja kiva, kevyt pakkanen. Se voisi olla mun joululahjatoiveeni.
 
Hyvää viikonjatkoa teille!

2 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa synttärisankarin, niin upeat lahjat!
  Oikein hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa joulun odotusta sinullekin :)

   Poista