14.11.2013

Loppusyksyn kranssi.

Tänä vuonna tein pykälää sormiystävällisemmän ovikranssin. Viimesyksyisen tekeminen oli niin piikikästä puuhaa, etten tosiaankaan halunnut moiseen enää ryhtyä. Kuinka musta näin mukavuudenhaluinen on tullut? Kuusenoksia en siis viitsinyt ajatellakaan käyttäväni. Tuija sai kelvata, ja kyllähän se oikeastaan tosi hyvin kelpaakin.

Pohjalla jälleen oman pihan terijoensalavaa, sen päällä tuijat. Paketti pysyy kasassa rautalangalla ja pellavanarulla. Loppusilauksena kuivattuja, hopeisiksi spraymaalattuja käpyjä sekä sifonkinauharusetti.

Käpysiä olen maalaillut enemmänkin joulunaikaa odottelemaan. Niistä keksii varmasti vaikka mitä kaunista koristetta ja somistetta. Etuovelle pitäisi vielä väsätä jotkin muka-istutukset vaikka tuosta tuijasta, kun mun kanervat jäivät tänä syksynä kauppaan. Ehkäpä istutuksetkin voisi höystää kävyillä? Hmm..
  
 
Kaunista viikonjatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana! <3 Todella kaunis kranssi, kävyt on niin monikäyttöisiä ja ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Kävyt on kyllä hurjan kivoja, nättejä vaikka ihan sellaisenaankin jossain lasipurkissa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset! Melko talvinen juu, kelvannee ihan joulukranssiksikin :)

   Poista
 3. Tosi kaunis kranssi. Tuija tuo kivaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuija on yllättävänkin sopiva tähän tarkoitukseen ja plussana vielä se, ettei keväämmälläkään varistele mitään roskia :)

   Poista
 4. Onpa ihana kranssi! Ja vielä oman pihan terijoensalavista ja tuijista... nyt on pikkutontillisen ihmisen kateus aika lailla huipussaan :D Mahtavat raaka-aineet, kaunis toteutus. Kävyt ovat mustakin aivan ihania, kaikenvärisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! On kieltämättä aikas mukavaa, kun voi ottaa askartelumatskut omalta pihalta :) Sakset vaan joukkoon ja nipsnaps. Ne mun pinkit käpyset päätyvät varmaankin kuuseen, sikäli kun meille sellainen tulee. Ovat jotenkin niin häröjä, että on ihan pakko kiusata itseään ja laittaa ne oikein paraatipaikalle :D

   Poista