20.2.2013

Näin päin meillä!

Vietimme eilen miehen kanssa vuosipäivää. Mies on vähän huono antamaan lahjoja ja toisaalta minä taas tykkään enemmän antaa kuin saada niitä. Enkä sitä sano, että olisi mitenkään pakko lahjoakaan, kunhan nyt jotenkin muistaa. Tai kun muistaisi aina edes päivän (tällä itseäni osoitellen ja surkeaa päivämäärämuistiani kiroten).


 
 
Mutta kuitenkin, tämä menikin meillä nyt niin hassunkurisesti, että minä ostin rakkaalleni tulppaanikimpun! Tuskin hän itse kukkasista niin piittaa, mutta luultavasti arvostaa elettä. Kai se näinkin päin käy?
 
 
 

Harmillisen harvoin tulee leikkokukkia ostettua, mutta vuosipäivähän onkin hieno tekosyy. Ehkä pitääkin ottaa tavaksi. Onhan tuo aivan erityisen ihana silmänilo tähän aikaan vuodesta! 
Mukavaa iltaa ja aurinkoista, keväisen tuntuista viikon jatkoa teille!

4 kommenttia:

 1. Hyvää vuosipäivää teille! Otin tavaksi sen, että rupean muutamaa viikkoa etukäteen muistuttelemaan synttäri/nimppari/hääpäivästä, sitten miehelle jää aikaa ostaa lahjoja ja kukkia, eikä voi sanoa ettei muistanut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Hyvä jos tuollainen muistuttelutaktiikka toimii teillä :) Itse en varmaan edes muistaisi muistutella, yleensä hoksaan omat synttärinikin vasta kalenteriin katsomalla :D

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut teille. Ihanan värisiä tuppaaneita olet löytänyt, ei kai sillä niin väliä kuka ne ostaa, yhteiseksi iloksi ne kuitenkin on tarkoitettu.
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulppaanit ovat kyllä tosi hienon värisiä, oikein hehkuvia. Ja totta, ei sillä ostajalla ole niin merkitystä, vaan sillä, miksi ne on ostettu :)

   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista