1.2.2014

Kuusi kuvaa ja muutama talvinen.

Hyvää helmikuuta kaikille!

Kuvahaasteen viidenteen kuvaan saatiinkin sopivasti tuhti, koskematon lumikerros. Tammikuun kuvan löydät täältä. Täällä on satanut tänään melkein koko päivän ja vieläpä hirmuisen tuulen kanssa, joten lähden tästä ihan justkohta lapioimaan.
Ennen sitä laitan kuitenkin vielä jokusen toissaviikolla napatun kuvan. Silloin oli hyvin kaunista, mutta aivan liian kylmää.


 

 

 
 
 
  
 
 
 

 


 

Näitä me ollaan käytetty suorastaan tuhlaillen.
Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa teille! Toivottavasti ensi kuun kuvassa ollaan jo kunnolla keväässä.

8 kommenttia:

 1. Lumi ja pakkanen saavatkin aikaan upeita taideteoksia luonnossa. Huurteiset puut ja pensaat ovatkin satumaisen kaunista katseltavaa ja niissä silmä lepää.
  Puita on kulunut paljon täällä meilläkin nyt, kun pakkasta on ollut kiitettävästi päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä tätä talvistakin luontoa oikein mielellään katselee. Ainakin hetken ;)

   Poista
 2. Kaunista. Mutta kylmää. Joten itse olen lähinnä nautiskellut tuosta ihanuudesta ikkunan takaa. Ja sitten tietenkin teidän muiden kuvaamana. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Itsekin ihastelen enimmäkseen ikkunan takaa, varsinkin kovilla pakkasilla, mutta kyllä tuo luonto paljon nätimmältä näyttää lähietäisyydeltä tarkastellessa :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Kyllä talvella on kaunista, vaikka talvi ei lempi vuodenaika ookaan. Puita saa kyllä urakalla poltella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Talvi oli joskus mun lemppari, mutta nykyään en olekaan ihan varma :D Kaikki vuodenajat on niin kauniita.. Täälläkin lämmitellään takkaa vähintään joka toinen päivä.

   Poista
 4. aivan ihania kuvia jälleen kerran. mukavaa lauantai iltaa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ja hyvää sunnuntaita sinne! :)

   Poista