23.8.2012

Positiivista.


Nyt ovat siis aforismitaulutkin löytäneet paikkansa seinältä. Ohi kulkiessaan saa oikein yliannostuksen positiivisia ja viisaita ajatuksia! Sopiva paikka löytyi eteisestä, kahden oven välissä olevalta tyhjältä ja tylsältä, kammottavan paljaalta ja alastomanvalkoiselta seinänpätkältä, johon olin jo pitkään haeskellutkin jotain täytettä.


 
 
Lausahdusten sekaan laitoin tauluja, joissa on hopeisiksi spraymaalattuja koivun- ja saniaisenlehtiä. Kyllä, myös ne pienet erikoisen muotoiset lehdet ovat koivusta!

Jos joku tietää, millainen koivu on kyseessä, saa kertoa, koska itselläni ei ole aavistustakaan.
 Kukkapömpelit ovat todennäköisesti vain väliaikainen ratkaisu. Taulujen alle täytyisi jostain keksiä joku pieni hyllykkö tai laatikosto säilyttelemään sekalaista tavaraa.
Melko positiivista on myös se, että eilen pääsin keittelemään oman maan porkkanoista pari rasiallista herkkupaloja talven varalle. Penkkeihin jäikin vielä vaikka kuinka paljon! Se taas on vähän kyseenalainen juttu ja menee jo ehkä hieman negatiivisen puolelle, että alkuillasta alkoi sataa taivaan täydeltä ja kovin savinen palstamme suorastaan lainehti.. Eipähän tarvitse kastella mitään, kasvimaalla tai muuallakaan, mutta kyllä se reilun kymmenen sentin vesikerros oli pikkusen liikaa..

9 kommenttia:

 1. Kivannäköinen seinä siitä tulikin, nuo lehtitaulut sopivat oikein mukavasti positiivisten ajatusten keskelle:)
  Nuo koivunlehdet voisivat olla loimaan- tai taalainkoivusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Minustakin näyttää kivalta, että siellä seassa on vähän muutakin kuin pelkkää tekstiä :) Kiitos myös koivuvinkistä, viisastuin taas vähän!

   Poista
 2. Kyllä on kaunis seinä,ehdottomasti "pöllin" idiksen noiden lehtien laitosta kehyksiin,ihanan näköisiä niinkuin koko seinä<3 Kivat myös nuo valot purkissa,onks toi sellanen patterisysteemi? Täällä kanssa säilötään,tosin metsän antimia eli sieniä:) Mukavaa torstaita sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja pölli pois! :) Valopurkki on tehty niin, että tungin kahdenlaista helminauhaa ja yhden jouluvaloköynnöksen tuonne silleen vuorotellen, että ensin on pohjalla vähän helmiä ja sitten niiden päällä valoa ja sitten taas helmiä ja sitten valoa jne. Olipas hankala selittää, toivottavasti pysyit kärryillä :D Pitää melkein laittaa vähän lähempää otettu kuva..

   Purkki on ymmärtääkseni joku keittiöväline, en vaan oikein tiedä, että mikä tarkalleen. Ehkä joku sellainen, missä sekoitellaan drinkkejä, kun siinä on tuo kansikin..?

   Mukavaa torstaita myös sinulle <3

   Poista
 3. Kaunis kollaasi...tykkään kovasti...:)

  VastaaPoista
 4. Hieno sommitelma ja kivoja tauluja! Multa alkaa loppua adjektiivit näiden sun ideoiden kanssa :)

  Piipahda tontilla, kun ehdit, siellä on sulle jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Ei kai ne adjektiivit aina niin välttämättömiä ole. Muistelisin joskus maininneeni, että tavallisimmin saan sen "joon" tai sekalaista jokellusta :D

   Ja kiitoskiitoskiitos! Just kävin lukemassa ainakin kymmeneen kertaan ja tulin siihen päätelmään, että kyllä mä taisin oikein lukea :) Sääli, ettei tunnustusta saa lähettää takaisinpäin, olisit blogeinesi ehdottomasti siellä mun listan kärkipäässä!

   Poista
  2. Kiitos, kiva kuulla!

   Poista