24.11.2012

Viime hetken ihanuuksia.

Olin jo niin varma, että kaikki puutarhuroinnit on tältä vuodelta tehty. Sitten ajauduin katselemaan NetAnttilan löytönurkkaa ja löysin jotain aivan superkaunista. Otin pienen riskin ja tilasin, kun lähes ilmaiseksi sain. Koko ajan pelkäsin ja toivoin, että eihän maa vaan jäätyisi ihan vielä tai tulisi mitään hillitöntä lumimyräkkää.

Paketti saapui eilen ja nyt on sata sipulia onnistuneesti istutettu. 10 liljaa ja 90 tulppaania.

Toivottavasti nämä nousevat sitten keväällä ja kesällä ilahduttamaan istuttajaansa. Mutta miksi ihmeessä tässä välissä pitää olla joku hiton talvi?! En ala! En jaksa odottaa!


 

 En sitten vienytkään mitään kukkia talvehtimaan appiukon halliin, vaikka jo vähän suunnittelin niin. Pelargonit ovat edelleen siellä vanhassa koirahuoneessa, ja daalian laitoin jääkaappiin. Siellä se on sopuisasti pottujen, porkkanoiden ja banaanien kanssa ruukussaan, joka on selkeyden ja helppouden vuoksi pakastepussitettu.
Päädyin tähän ratkaisuun ihan siksi, että näin voin vaivattomasti tarkkailla ainokaisen daaliani viihtymistä. Ja siksikin, että jos hiiret ovat kiinnostuneet daalioista, niin ainakaan jääkaapissamme niitä tuholaisia ei ole. Pitäisiköhän mun hankkia ensi talveksi joku pikkujääkaappi kukkia varten? Kaikenlaisia vastustamattoman ihania tulee kuitenkin taas kesällä ostettua..

Varsinainen ihanuus on myös tämä tunnustus, jonka sain äskettäin Hannalasta.
Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Toivo, että ihmiset, joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin.
 
 
Laitan tunnustuksen eteenpäin seuraaviin blogeihin:

Ehkä joku on jo kyseisen tunnustuksen joskus saanutkin, mutta nytpä saa uudestaan.
 
Paljon kiitoksia hannalle siis! Kiitoskukkia mulla ei sattumoisin vuodenajasta johtuen nyt ole, mutta toivottavasti kiitosvärinokkonen keittiön ikkunalaudalta kaikessa räiskyvyydessään ajaa saman asian. Kas tässä.

LISÄYS 25.11.
Kivana yllätyksenä sain samaisen tunnustuksen myös Kujeita ryytimaalla -blogista. Kiitokset sinnekin!
 


 
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oijoi, mitä ihanuuksia oletkaan löytänyt! Kauniita kuin karkit, kannatti ilman muuta ostaa omakseen, pois kaupan varastosta hapantumasta, kaikkien meidän iloksi. Mahtavan runsaasti kukkia on tulossa!

  Mäkään en haluaisi talvea, en. Onneksi kohta on jo vuoden vaihde, sitten mennään väkisinkin kohti kevättä, kaikilla mahdollisilla mittareila mitattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein karkkimaisia sävyjä noissa onkin, toivon todella että niitä päästään vielä ensi kesänä ihastelemaan muutenkin kuin pussukoiden kuvissa :)

   Näinhän se on, kevät tulee hyvin äkkiä. Mä olen hamstrannut kaikkia kivoja siemeniä, joista osaa voi alkaa esikasvatella jo tammikuussa. Jotenkin muka nopeuttaa sen kevään tuloa :D

   Poista
 2. Blogissani sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Pitääkin käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 3. ihania liljoja ja ihanat tulpaanit myös! Nyt se vissiin sitten kylmeneekin, joten kreivin aikaan sait ne maihin :D Kiitos kaunis tunnustuksesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Nuo liljat näin jo joskus alkusyksystä Anttilan kuvastossa ja ihastuin ihan sydänjuuriani myöten. Hinta oli vaan sellainen, että en millään raaskinut ostaa ja siitähän seurasi suorastaan sydänsuruja :D

   Onneksi olivat nyt reippaassa tarjouksessa, niin raaskin törsätä peräti kahteen pussilliseen!

   Poista
 4. Kiitos kiitosvärinokkosesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiitos itsellesi tunnustuksesta :)

   Poista