2.11.2012

Minä, pipotehdas.

Sellainen minusta syksyisin tulee. Pipoja (ja joskus huivejakin) syntyy välillä sitä tahtia, että saatan tehdä kolmea - neljää yhtä aikaa. Kun yksi alkaa kyllästyttää, vaihtaa toiseen ja kun siihen kyllästyy, viimeistelee kolmannen ja sitten jatkaakin taas jotain keskeneräistä.

Toisinaan taas virkkaan yhtä ja samaa työtä väkisin vaikka aamuun asti saadakseni sen valmiiksi yhdellä istumalla, etten vain vahingossakaan kyllästyisi ja jättäisi kesken.


 

Nämä tein siten, että vaihdoin välissä koukun työstä toiseen ja näin pipot valmistuivat suunnilleen samaan aikaan. Pipokolmikko onkin ollut valmiina ja tytöllä käytössä jo hetken, mutta nyt vasta sain ne kuvattua.


 Tässä siis peruspipo, läppäpipo ja myssy/baskeri:


 
 
 
 
 

 
 
Pienelle tytölle on ihan mielettömän kivaa virkata. Pääsee kokeilemaan kaikkia suloisia väriyhdistelmiä, pörrölankoja, hupsuja tupsuja ja muita ihanuuksia, mitä ei omaan pipoonsa huolisi!
 
Mutta eipä mulla muuta, menen taas virkkaamaan. Ihanaa viikonloppua!
 
Ps. Yritän saada seuraavaan postaukseen jonkinlaisen tutoriaalin punaisesta peruspiposta, koska pienestä ohjeistuksesta on tullut pieniä pyyntöjä!

4 kommenttia:

 1. Ja pipostasi huomaa,että rakastat niiden virkkaamista; niin kivoja niistä tulee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Olet kyllä aivan oikeassa, rakastan virkkaamista :)

   Poista
 2. Hauskoja pipoja! Melkoinen tehdas todellakin siellä pystyssä. Vaan tuota kyllästymistä aina itekin pelkään, ett tekisi mieli saada kaikki valmiiksi sillä istumalla, vaan eihän tuo aina onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipotehdas kiittää! Mulla on laatikoissa ihan älytön määrä niitä keskenjääneitä töitä, joita en sitten saanut kerralla valmiiksi.. Se on niin ärsyttävää :D

   Poista