6.7.2013

No se perunamaa!

Se on yhtä perunaa. Välissä voi toki koittaa joku voikukka tai nokkonenkin olla, mutta eihän sitä tuolta pottuviidakosta näe. Hyvä niin. Poissa silmistä, poissa mielestä, vai miten se menikään.. Pari nuppuakin löysin, kun etsimällä etsin.


 

 
 
Herneet kukkivat sievästi ja ensimmäiset palonlittanat on suurella nautinnolla herkuteltu. Ne ovat aina yhtä ihania!
 
  
Minikasvarin tomaateissa on jokunen nuppu viimein auennut ja paljon kukkaa vaikuttaisi olevan tuloillaan. Paprikatkin näyttävät ihan lupaavilta. Tehkää maukkaat ja suure(hko)t sadot, jookos?
 

  
 
Avomaankurkut kasvavat hienosti ja valtaavat autonrenkaitaan kiitettävästi. Ps. Bongaa nokkos- ja voikukkavauvat!
 
 
 
 
Salaateista on saatu jo ruokapöytään asti ja porkkanat kerran harvennettu. Harvennetut hyvillä mielin syöty, nam.
 
 


 
 
M U T T A.
 
Kohtalaisen kokoinen ja herkullisen näköinen retiisisato meni sivu suun. Kiitos tai syytös luultavasti fasaanille, joka eräänä yönä oli hiipinyt palstalle ja syönyt yöpalansa seisovasta retiisipöydästä. Toivottavasti maistui! Lisäksi pavut ja kyssäkaali eivät itäneet toisellakaan kylvöllä, ja suippokaali on aivan järkyttävän huonovointisen oloista. Vaan eipä haittaa, jos ihan rehellisiä ollaan, sillä niin paljon kaikkea niin mukavaa on tulossa. Satoja odotellessa..
 
Kaikkea hyvää niille mukaville siis, ja viikonlopunjatkoja teille!

6 kommenttia:

 1. Lähisatoa, luomua parhaimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja on tosi kivaa, kun saa käydä hakemassa omalta pihalta omaan pöytään! :)

   Poista
 2. Koskaan ei kaikki onnistu aivan nappiin eli hyvästi plussalla. Mulla kävi muuten kyssäkaalin kanssa samoin. Aivan pari urveloa taimea tuli, niistä ei kyssäkaalia nähdä. Aina aiemmin mulla on onnistunut. Mutta koskaan ei saa kaikkea kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, plussalla ehdottomasti! Niitä epäonnistumisiahan tulee aina, ei niiltä vaan voi täysin välttyä. Mulla ihan samanlaatuiset pavut kasvoivat viime vuonna oikein hienosti ja tekivät hyvät sadot, nyt ei näy mitään :D

   Poista
 3. Minulla paprikassa vasta pienen pienet nuppujen alut...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä noissa minunkaan paprikoissa justiinsa muuta ole :) Mutta kyllä kai ne siitä ja toivottavasti tuottavat hedelmääkin!

   Poista