6.4.2013

Sisäänkäynnin kevätasu.

Lokakuun lopusta ihan viime päiviin asti hienosti tehtävässään palvelleet koristeet, havuhärpäkkeet ja kanervat, saivat eilen lähteä etuovelta. Alkoivat tuntua jotenkin niin talvisilta ja hieman jo varistelivat neulasiaan ja muuta roskaa, jota ikävästi kulkeutui myös sisälle.
 
 
 
 
Ostin kevätkoristeiksi pikkunarsisseja, jotka sattuivat pääsiäisen jäljiltä olemaan vieläpä mukavasti puoleen hintaan. Muutaman tuijanoksan säästin koriin kukkien seuraksi, ne kun olivat edelleen oikein hyvässä kunnossa ja sopivat kai ihan hyvin tähänkin vuodenaikaan.
 Samaa keväistä pirteyttä laitoin myös amppeleihin. Toinen narsissi otti amppelikukkaroolinsa heti niin tosissaan, että se oikein heittäytyi roikkumaan reunojen yli.


 
 
Herra kissa tuli kuvaus- ja aamukahviseurakseni. Hetken hän ihmetteli kummallisia, keltaisia tunkeilijoita reviirillään. Sitten ilmeisesti totesi, että ne eivät vakavista epäilyksistä huolimatta taidakaan uhata hänen korkea-arvoista (suorastaan majesteetillista) asemaansa. Eivätkä ne ole edes syötäviä!
 
 
 Mukavaa lauantai-iltaa toivottaa Kissa Kuninkaallinen alamaisineen!

14 kommenttia:

 1. upeet kukkaset. mie suunnittelin ihan samaa, mutta ku lunta on niin hemmetisti että ei puhettakaan että pihaistutuksiin vielä käsiksi pääsisin. sit mietinki että mitähän helv***** sitä ihminen ostaa kanervia lumen alle??? taidan ens syksynä jättää laittamatta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo tosi nättejä. Ja aikas hiton hyvin mietitty kanervista :D

   Poista
 2. Näyttääpäs hyvältä! Mä laitoin narsissit tossa pääsiäisenä ja -15 pakkanen ei oikein tehnyt niille hyvää... Mitä ohjelmää muuten käytät kuvien käsittelyssä? Tykkään kovasti tuosta vanhahtavasta kuluneesta ulkoasusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nyt ollut sen verran lämpöistä, että uskaltauduin kokeilemaan. Voihan se tietty olla, että kukkaparat kupsahtavat ekoihin kovempiin yöpakkasiin :D

   Käytän Photoscapea, jonka latasin täältä:
   http://www.download.fi/tyopoyta/kuvankasittely/photoscape.cfm

   Kiva ohjelma muutenkin, ja plussana vielä ilmainen ja suomenkielinen.

   Poista
 3. Ihana kissa, oikein majesteetillinen ja komea! Ja narsissit ovat kunnon väripommi, sitä tarvitaan juuri nyt tässä mukavan(!) lumipyryn keskellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu kiittää ja on todella samaa mieltä kanssasi ;) Mikä lumipyry?! Hyi! Ei täällä vielä..

   Poista
 4. Keltaiset narsissit sopivat niin hyvin sisääntulon kaunistukseksi. Samoilla linjoilla mennään täälläkin, sillä samaiset narsissit koristavat valkoisen perunanarsissin ohella minunkin portaitani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne sopivat tuohon tehtävään oikein hienosti! Perunanarsissikin on ihana, siihen täytyy ehdottomasti tutustua paremmin, kun jossain tulee vastaan :)

   Poista
 5. Somat istutukset. Muakin tympii ovenpielessä olevat callunat, mutta ny ne sopiikin oikein hyvin maisemaan, meinaan tulee lunta taivaantäydeltä. Joo, että silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yäk sentään, tässä parin kommentin välissä täälläkin on alkanut sataa sitä inhottavaa valkoista :P

   Poista
 6. Ihanaa kevään keltaista! Meil vaan semmosia aamupakkasia vielä, että lahon pääni tuntien en uskalla viedä narsisseja ulos (unohdan siis illalla tuoda ne sisälle...). Mutta viime viikolla läks täältäkin havuhärpäkkeet. Alkoi kans tuntua vähän tunkkaiselle. Ihanan pehmosen näköinen on kissa-herran turkki :) Rapsutuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Hassua, että yleensä en keltaisesta piittaa juuri ollenkaan, mutta talven jälkeen se tuntuukin ihan mahtavalta väriltä :) Ja voi kyllä hyvinkin olla, että saan vielä jonain aamuna katsella paleltuneita narsisseja..

   Kissa ottaa virtuaalirapsutukset huristen vastaan :)

   Poista