25.9.2013

Pipoja pienelle.

Todetaanpa jälleen, että nyt on aivan selkeästi syksy. Sen tietää siitä, että yhden naisen pipotehdas on taas aloittanut toimintansa. Kun tehtailu lähtee käyntiin, ensimmäisenä jonossa on muuan pieni, vielä kasvava kupoli.

Vaaleanlilan kukkapipon virkkasin mätsäämään neidin kumppareihin. Raidalliseen tupsupipoon koitin tuhlata kaikki mahdolliset jämät, jotka väriensä puolesta edes jotenkin sopisivat toistensa seuraan. En onnistunut - kyllä niistä pikkukeristä vielä ainakin yhden pikkupäähineen saa!


 

 
 
Tein myös ruttumallisia trikoopipoja. Violetti on polyestervelouria, muut puuvillaisia. Kukkaraitapipo oli joskus kukkaraitapotkupuku ja sydämelliseen käytin vanhaa paitaa, jonka rinnukseen kissa oli kummallisen hellyydenosoituksensa seurauksena jättänyt kynnenmentävät kolot.
 
Kivoja ja rentoja trikoopipoja voisin haluta myös itselleni. Kas kun isompikin kupoli meinaa paleltua aamuisin, mutta villamyssy tuntuisi jotenkin niin ällöttävän talviselta..
Mukavaa viikonjatkoa ja pitäkää päät lämpöisinä!

4 kommenttia:

 1. ihani ihania pipoja. hei ettes muuten saatuis tartteemaan koon 98 toppapukua ja samankoon välikausi pukua? miulla ois sellasia kaupan..hippasen harmittaa kun ei sitten meikäläisen jemmat enää mahdukkaan neidille :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ei me varmaan tarvita, meidän tytsyllä on 92 haalari ja luulen että sekin on vähän turhan väljä :D Eikä vielä uskalla jemmaan ostaa..

   Poista
 2. dääm..tää emin neitokainen kasvaa sellasta haipakkaa jotta ei kestä kohat mein kukkaro perässä ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, kyllähän noihin pieniin saa rahaa pistää :D

   Poista